Αποστολή & Στόχος

Αποστολή & Στόχος

Στόχος της Greek Air Cargo είναι να προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών στους πελάτες μας που να είναι οικονομική και αξιόπιστη, στο πλαίσιο των κανόνων της αγοράς, ενώ παράλληλα να προσφέρουμε ένα ασφαλές και ειρηνικό περιβάλλον εργασίας για κάθε μέλος του προσωπικού μας και των συνεργατών μας.

Προκειμένου να ανταποκριθεί η εταιρείας μας στα παραπάνω, η διεύθυνση της Greek Air Cargo έχει θέσει τις προτεραιότητές της ως εξής:

• Προσωπικό
Η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση του προσωπικού μας στα συστήματα και τις διαδικασίες για την αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων.

• Ικανοποίηση Πελατών
Για να ανταποκριθεί τόσο στις απαιτήσεις της αγοράς όσο και στη στήριξη της ανάπτυξής της, η Greek Air Cargo θα συνεχίσει να διερευνά όλες τις δυνατότητες ανάπτυξης μέσω συνεργασιών με διεθνή δίκτυα αντιπροσώπων που θα παρέχουν την εμβέλεια που απαιτείται στο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον, έτσι ώστε να είναι σε θέση να προσφέρει τις πλέον ποιοτικές και ταυτόχρονα οικονομικές λύσεις στους πελάτες της.

• Συνεργάτες
Η Greek Air Cargo θα προσπαθεί να συμπεριφέρεται πάντα σε όλους τους προμηθευτές και συνεργάτες της με καλή πίστη και με την ίδια επιχειρηματική ηθική που θα αναμένει σε αντάλλαγμα.

• Απόδοση της Επένδυσης
Η Greek Air Cargo θα συνεχίσει να επενδύει στην ανάπτυξη λύσεων σε τομείς όπως η τεχνολογία, οι υποδομές, οι υπηρεσίες, η κατάρτιση προσωπικού, κλπ.

Αν και αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί άμεσο έσοδο για την εταιρεία, η Greek Air Cargo αναμένεται να προσφέρει μια εύλογη απόδοση στην αρχική επένδυση, προς όφελος του μετόχου και την επίτευξη των στόχων της εταιρείας.

This site is registered on wpml.org as a development site.