Σιδηροδρομικές μεταφορές

Σιδηροδρομικές μεταφορές

Σιδηροδρομικές μεταφορές

Προσεγγίστε νέες αγορές του κλάδου σας, μέσα από χαμηλό κόστος με μία τάχιστη σιδηροδρομική μεταφορά!

Το Τμήμα Σιδηροδρομικών Μεταφορών της Greek Air Cargo είναι έτοιμο να σας προτείνει τον πλέον κατάλληλο και ασφαλή τρόπο εξυπηρέτησης των φορτίων σας, από την αποθήκη ως τον τελικό προορισμό σε χώρες της Ευρώπης και γενικά σε πολλά μέρη του κόσμου.

Κάθε φορά που θα χρειαστεί να μεταφέρετε το φορτίο σας σιδηροδρομικώς, μπορείτε να βασίζεστε στο τμήμα σιδηροδρομικών μεταφορών της Greek Air Cargo.

Σιδηροδρομικές εισαγωγές και εξαγωγές

Είτε το φορτίο σας αφορά σιδηροδρομική εξαγωγή, είτε αφορά σιδηροδρομική εισαγωγή, είμαστε σε θέση να μεταφέρουμε τα εμπορεύματά σας με ταχύτητα και ασφάλεια από και προς τις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες.

Πραγματοποιούμε RAIL μεταφορά στρατιωτικού υλικού της KFOR και ΟΗΕ! Με 25 βαγόνια σε κάθε συρμό και 30 συρμούς ανά έτος. Με τρένο από Κόσοβο για Θεσσαλονίκη και με πλοίο από Θεσσαλονίκη προς Γαλλία (και αντιστρόφως).

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους

Με την εξαιρετική σχέση που η Greek Air Cargo διατηρεί όχι μόνο με τους Ελληνικούς Σιδηροδρόμους (ΤΡΑΙΝΟΣΕ), αλλά και με τους περισσότερους Ευρωπαϊκούς Σιδηροδρομικούς Οργανισμούς δεν υπάρχει αίτημα σιδηροδρομικής μεταφοράς που δεν θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο.

Επίσης, σε συνεργασία με το Τμήμα Οδικών Μεταφορών καθώς και το Τμήμα Θαλάσσιων Μεταφορών, μπορούμε να σας προτείνουμε μια πλήρη πρόταση συνδυαστικής μεταφοράς των φορτίων σας (Intermodal Freight Transport) σε ακόμα περισσότερους Ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Για την πλέον οικονομική, ταχεία και φιλική προς το περιβάλλον λύση, επιλέξτε σιδηροδρομικές μεταφορές Greek Air Cargo!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε ΔΩΡΕΑΝ, μία πρώτη εκτίμηση κόστους για τις υπηρεσίες που θα χρειαστείτε. 2106621300 

This site is registered on wpml.org as a development site.