Θαλάσσιες μεταφορές

Θαλάσσιες μεταφορές

Θαλάσσιες μεταφορές

Κάθε φορά που θα χρειαστεί να μεταφέρετε μεγάλους όγκους φορτίων, μπορείτε να βασίζεστε στο τμήμα θαλάσσιων μεταφορών της Greek Air Cargo. Είτε το φορτίο σας αφορά εξαγωγή είτε εισαγωγή, μπορούμε να μεταφέρουμε τα εμπορεύματά σας με ταχύτητα και ασφάλεια, όχι μόνο με ολόκληρα εμπορευματοκιβώτια (containers), αλλά έχουμε επίσης εξειδίκευση και σε συγκεντρωτικά (groupage) φορτία.

Πλήρεις υπηρεσίες με επίκεντρο τον πελάτη

Ασχέτως βάρους και όγκου της αποστολής των εμπορευμάτων σας, είμαστε σε θέση να μεταφέρουμε το φορτίο σας όχι μόνο από τη πόρτα σας μέχρι το λιμάνι του προορισμού αλλά και μέχρι τη πόρτα του πελάτη σας (door to door service) χρησιμοποιώντας το παγκόσμιο δίκτυο των ανταποκριτών μας.

Εισαγωγή-εξαγωγή container

Συγκεκριμένα, η Greek Air Cargo δραστηριοποιείται στην εισαγωγή container σε εβδομαδιαία βάση, τους περισσότερους μήνες του χρόνου, από προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού. Το ίδιο ισχύει και στην εξαγωγή container προς σημαντικά οικονομικά κέντρα- λιμάνια της Ευρώπης και της Ελλάδας.

Υπηρεσία μερικής ανάλωσης

H υπηρεσία αυτή αφορά την παραλαβή εμπορευμάτων τμηματικά, εξυπηρετώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες του πελάτη, με τα εμπορεύματα να αποθηκεύονται σε τελωνειακό χώρο. Ρωτήστε μας για περισσότερα. Με την εξαιρετική σχέση που η Greek Air Cargo διατηρεί με όλες τις Ναυτιλιακές Γραμμές παγκοσμίως, δεν υπάρχει αίτημα θαλάσσιας μεταφοράς που δεν θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο.

Πλεονεκτήματα στα οποία ξεχωρίζουμε

 

  • Επίβλεψη κατά τη φόρτωση, τη μεταφορά και την παράδοση του φορτίου
  • Διεκπεραίωση όλων των διακανονισμών
  • Δυνατότητα παλετοποίησης των προϊόντων για 100% ασφάλεια
  • Ασφάλιση του φορτίου

Πλέον το 80% του παγκόσμιου εμπορίου διεξάγεται με πλοία. Επιλέξτε την πιο αξιόπιστη εταιρεία για τη μεταφορά σας… Greek Air Cargo!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε ΔΩΡΕΑΝ, μία πρώτη εκτίμηση κόστους για τις υπηρεσίες που θα χρειαστείτε. 2106621300 

This site is registered on wpml.org as a development site.