Οδικές μεταφορές

Οδικές μεταφορές

Οδικές μεταφορές

Όλοι οι ισχυροί και αξιόπιστοι ανταποκριτές είναι συνεργάτες μας, γι’ αυτό παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες οδικών μεταφορών.

Όποια κι αν είναι η χώρα του προορισμού σας η Greek Air Cargo είναι ο καλύτερός σας σύμμαχος!

Έτσι, κάθε φορά που θα χρειαστεί να μετακινήσετε το φορτίο σας οδικώς, μπορείτε να βασίζεστε στο τμήμα οδικών μεταφορών της Greek Air Cargo.

Χρησιμοποιούμε κυρίως Ελληνικά φορτηγά με Έλληνες οδηγούς έτσι ώστε να είμαστε σε μόνιμη και συνεχή επαφή μαζί τους και να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή την ακριβή θέση του φορτίου σας.

Οδικές εισαγωγές και εξαγωγές

Είτε το φορτίο σας αφορά οδική εισαγωγή, είτε αφορά οδική εξαγωγή, είμαστε σε θέση να μεταφέρουμε τα εμπορεύματά σας με ταχύτητα και ασφάλεια από ή σε οποιονδήποτε προορισμό.

Έχουμε τη δυνατότητα οδικής μεταφοράς όχι μόνο για πλήρη φορτία, αλλά και για τη μεταφορά μικρών φορτίων μέσω των τακτικών συγκεντρωτικών (groupage) φορτίων που εξυπηρετούμε σε εβδομαδιαία βάση. Ασχέτως του πόσο μικρή ή μεγάλη είναι η αποστολή σας, είμαστε σε θέση να μεταφέρουμε το φορτίο σας από πόρτα σε πόρτα (door to door) γρήγορα και οικονομικά.

Επιλέγοντας την Greek Air Cargo, έχετε τα παρακάτω οφέλη:

  • Σταθερές και αξιόπιστες συνεργασίες
  • Οδική μεταφορά
  • Μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι που επιτηρούνται από ειδικό προσωπικό
  • Συνεχή παρακολούθηση του φορτίου
  • Συνεχόμενα δρομολόγια, σε καθημερινή βάση

Με την εξαιρετική σχέση που η Greek Air Cargo διατηρεί με όλες τις εταιρείες οδικών μεταφορών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, και με τη συνεργασία μια σειράς μεμονωμένων Ελλήνων ιδιοκτητών φορτηγών, δεν υπάρχει αίτημα οδικής μεταφοράς που δεν θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε Δωρεάν, μία πρώτη εκτίμηση κόστους για τις υπηρεσίες που θα χρειαστείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε ΔΩΡΕΑΝ, μία πρώτη εκτίμηση κόστους για τις υπηρεσίες που θα χρειαστείτε. 2106621300 

This site is registered on wpml.org as a development site.